|
Posílejte fotografie!
Rádi vaříte, nebo naopak vyšíváte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Status: začátečník |
Exif informace
File name: |
sdc10776.jpg |
File size: |
283551 bytes |
File date: |
2010:05:03 20:14:37 |
Camera make: |
Samsung Techwin |
Camera model: |
VLUU L210 / Samsung L210 |
Date/Time: |
2010:03:20 13:18:45 |
Resolution: |
1024 x 768 |
Flash used: |
No |
Focal length: |
6.3mm (35mm equivalent: 34mm) |
Exposure time: |
0.050 s (1/20) |
Aperture: |
f/2.8 |
ISO equiv.: |
200 |
Whitebalance: |
Auto |
Metering Mode: |
matrix |
Exposure: |
program (auto) |
| |
Já piji převážně vodu, teda doma. Jinak do práce si kupuji tu Aquila Aquabuty(sakra, jak se to píše...), nejvíc mi chutná ta ananasová, dobrá je i ta jablečná.Pro linii taky piju, hodně si dělám mátový čajík do konvice a pak naleju do takové té 0,5l flašky. Vychlazený nemá chybu.
Na narozky jsem dělala sýrovou roládu a vyječnou tlačenku. bylo to bezva.
|
|
Komentáře a názory
|
Když už jsme to na chatu nakousli/y, tak jak jste si přivydělávali/y jako studenti? Já v nemocnici na oddělení u nedonošených dětí (drsné zážitky), v
|
Ahoj všem,
mám doma dva malé raubíře 6 a 8 let a rozhodně nechci aby trávili volný čas u hraní pc her...máte někdo zajímavý tip, jak se s nimi zabavi
Autor: marcelab - 28.11.2011 21:33
Rubrika: Školáci
- Komentářů: 45
|
Zdravím všechny maminky, moc ráda bych vám poslala moje pohádky, které načítám z toho důvodu, že jsem jako dítě mívala moc ráda pohádky před spaním. C
Autor: PavlaHr - 06.08.2016 18:39
Rubrika: Maminky
- Komentářů: 0
|
|
MAXINZERT - inzertní portál - inzerce zdarma
MAXinzert - inzerce zdarma, inzertní portál pro soukromou a firemní inzerci. Možnost poslat SMS zda
|
JOBlist - vaše nová práce, job, jobs, volná pracovní místa, nabídky práce,zaměstnání a kariéra
personální server pro on-line nábor nových pracovníků
|
***** Hotel pro psy a kočky MASTIBE ***** psí hotel
Hotel pro psy, kočky a jiná drobná zvířata v krásném a klidném prostředí nedaleko Pardubic. Pro v
|
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Dělená sýrová roláda a vajíčková tlačenka ve tvaru bábovky....
25dkg šunkového salámu
4 vejce uvařená natvrdo
200g majolky
3 středně velké sladkokyselé okurky
2 špetky pepře
4dkg potravinářské želatiny
3/4 masoxu
2 lžíce krájených sterilovaných kapií
Salám, vajíčka a okurky nakrájíme nadrobno, dáme do větší mísy, přidáme pepř, kapii, majolku a vše řádně vařečkou promícháme.
v 1 dl vody uvaříme masox a nalijeme do mísy. Poté do 2 dl vařící vody nasypeme želetinu, mícháme asi 3/4 minuty, hned nalijeme do mísy vzniklou hmotu.
Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem. Připravenou směs ještě jednou promícháme a nalijeme do formy. Necháme vychladnout v lednici.
www.majkaj.webg..
MartinaP
Sýrové rolády
plátkový sýr rozložíme na plech vyložený pečícím papírem tak, aby se trochu překrýval (měla jsem tenké plátky, tak jsem dávala 2 vrstvy) a dáme roztavit do trouby - musí se to hlídat, dát jen málo stupňů a jakmile se spoje zacelí, plech vyndat. Necháme vychladnout.
Já jsem pak dělala tyto náplně:
1. česneková - 1 lučina, 1 lžíce másla, 2 stroužky česneku a pokrájené bylinky pažitka a petrželka (všechno smíchat a natřít na připravený sýr, smotat, zabalit do alobalu a dát vychladit)
2. šunková - 1 lučina, několik plátků šunky (připravený plát sýra potřít lučinou, položit plátky šunky a znovu slabě potřít lučinou, zatočit, zabalit do alobalu a dát dobře vychladit)
Pro barevnost přidávám na kostičky nakrájené papriky různých barev.