pondělí 7. července, 01:19 Svátek má Bohuslava
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Okrasná zahrada
hodnocení: 5.00
Aktuální kategorie: help   Vše > Zahrada a květena > Zahrada > Okrasná zahrada
Diskutujte! Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..

Podkategorie:

Autor: hespa
Výsledné hodnocení: 5

Co kvete v březnu?

Datum: 07.03.2008 11:07

Otvírám novou foto diskuzi. To abychom to měly pohromadě po měsících v roce.

PRUNED

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 4 z 21
  • Autor: Kamu78

Re: Co kvete v březnu?

Datum: 02.04.2023 15:10

Holky, moc děkuji všem flower smiley flower smiley flower smiley

A koukám, že už je duben spinning smiley sticking its tongue out, o den jsem se netrefila grinning smiley

• Autor: Reklama

• Autor: gabca

Datum: 01.03.2024 16:37

p1060526.jpg
    Další fotografie:

Letos je to nějak moc brzy. Koukala jsem, že vloni jsem tyto fotky dávala koncem března. eye popping smiley

Datum: 01.03.2024 16:39

p1060553.jpg
    Další fotografie:

Chybí jim teda sluníčko. Květy už začínají lehat a ještě jsem je pořádně neviděla rozvité. Dnes na chvíli odpoledne vykouklo. Ale opravdu jen na chvíli.

Datum: 01.03.2024 16:40

p1060559.jpg
    Další fotografie:

love smiley

• Autor: bosk

Datum: 01.03.2024 17:53

Gábi,krása už ti toho hodně kvete.

• Autor: Betas

Datum: 01.03.2024 22:24

dfcb3ccc-349c-4195-a3d0-d27da6f01742.jpeg

Gabi krasa flower smiley taky mi dnes vykvetl prvni kosatecek love smiley

Proc je toho slunce letos tolik malo? confused smiley Strasne moc mi chybi, porad jen sedivo a destivo. Hnijou mi zarodky kvetu hyacintu, taky snezenky uz jsem nasla plesnive. Ted uz zas prsi..

• Autor: alenak

Datum: 01.03.2024 22:58

dsc08005.jpg
    Další fotografie:

Nádhera kvetení thumbs down

Kosateček mi taky začal kvést, přehlédla jsem ho, až když jsem prohlížela doma fotky. grinning smiley

Betas, alespoň něco hyacitů vykvete, moje se úplně pelech ztratil, asi sežrány...byly krásně modré, ani cibulka, tulipány apod. Krokusy mi ještě nekvetou, ale těch já moc nemám. Dostala jsem vloni v létě bramboříčky, oni kvetou, tak se asi chytly. smiling smiley

• Re: Co kvete v březnu?

Datum: 02.03.2024 07:59

20240302_082158656_ios.jpg

To už je přece jen jiná podívaná. Ale sluníčko chybí. Včera chvilku a fialové crokusy byly otevřené a plné včel. Než jsem se dohrabala k focení, už paráda nebyla taková.

A když píše Alena o bramboříčcích. Docela s údivem jsem sledovala, jak se rozrůstá ten bilý. Málem jsem ho kus vyplela. Kolem velké rostliny se začaly objevovat malinké lístky. Zpočátku to vypadalo jako vysemeněný nějaký plevel.Úplný nitky. Už jsem ho chtěla objet kopáčkem. Naštěstí jsem se k tomu hned nedostala. eye rolling smiley

A ještě k mizení hyacintů. To jsem nevěděla. [lukon-bulbs.eu] Ani jsem se s tím nesetkala. Ale je pravda, že je nemám v místech, kam by rvalo slunce pořád.

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (02.03.2024 09:25)

• Autor: Pinka

Datum: 02.03.2024 10:28

Nááádhera, tohle už je prostě jarní . thumbs down

Datum: 02.03.2024 12:56

Alenko, možná jsme se o tom už bavily. Ty vysoký krokusy, víš název? 👌Zrovna mezi čemeřicemi by se mi líbily, že by aspoň vykukovaly Parádní foto.👍

Regi, ten bílý by se mi líbil k tomu mému růžovému. 👌Ty máš dominantní barvu na listu bílou,já to mám naopak.

• Autor: kordula

Datum: 02.03.2024 17:05

Kde na tu krásu chodíte. Já to tady na obecním opatruju a čemeřice nic moc. Leze tam pár narcisů. 50 l kůry mě vyšlo tak tak

• Autor: maguska

Datum: 02.03.2024 18:46

Začíná kvést balkonová meruňka pěstovná v květníku.

Je to moc, moc špatný thumbs up sad smiley

• Autor: alenak

Datum: 02.03.2024 18:47

Gabčo, já krokusy nemám, ty tmavé jsou kosatečky a to světlé jsou jarní ocúny. Mám je roky, namnožily se a co tj. nevím, prý taky není velký rozdíl se šafránem? Hlavně že to kvete.

• Autor: Manca

Datum: 02.03.2024 18:55

Magusko, všechno je tak o měsíc dřív. Dnes jsem koukala na poupátka u jeřábu likernaja. přitom arónie ještě skoro neraší. Ale taky se bojím, že přijde větší mráz třeba v dubnu a bude po všem.

• Re: Co kvete v březnu?

Datum: 02.03.2024 20:56

20240302_125054318_ios (2).jpg
    Další fotografie:

Crocusy se skutečně snaží a docela hezky se množí. Kosatečky to je slabota.

Na dvojce s kosatečky je čemeřice Emma. Vloni se jí moc nedařilo. A na trojce jsou s Betas probírané crocusy Vangard. Tou dvojí barvou jsou nezaměnitelné.

Příroda je hodně vepředu. Nevidím to moc optimisticky. Magnolie, která vloni zmrzla, má tolik poupat, že jsem to ještě neviděla. Obávám se, že kvetoucí ani neuvidím. eye rolling smiley

Gabco, pokud bys ho nesehnala a tvé srdce po něm tak toužilo, myslím, že příští rok už by byl kousek na oddělení.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil ''.phorum_html_encode('regina.mocova@gmail.com').'' (02.03.2024 20:57)

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Okrasná zahrada (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.