středa 1. května, 06:36 Svátek má Svátek práce
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Polévky
Posílejte fotografie!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Nahlásit příspěvek
Nahlásit
Přejete si poslat oznámení o tomto příspěvku?
Re: Pro Hanuli
Autor: Vladka
Datum: 25.12.2010 19:13
Jájo, klasické jako na nudle, jen musí být měkké a musíš ho mít schované pod vlhkým ubrouskem, nesmí oschnout, jinat ti ty zatočené trubičky nebudou držet pohromadě,Musí se dělat rychle a brát si vždy jen kousek té placky. Je to taková onervovka. Taky to víckrát jak jednou za rok nedělám. Napište prosím, proč příspěvek nahlašujete. To pomůže moderátorům v jejich práci. Děkujeme. |