![]() |
pátek 9. června, 05:38 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Povídání o vaření
hodnocení: 5.00
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Rádi vaříte? Pak je tato sekce to pravé pro vás..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Drtič ořechů
Používám elektrický strouhač z Lidlu
Používám ruční mlýnek na strouhanku.
Já Sencor mlýnek na kafe.
Já taky mlýnek na strouhanku i když teď jste mi připomněly,že mám nějaký víceúčelový "prístroj" originál zabalený v komoře už od minulých Vánoc.Musím se na něj podívat.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Zatím mi žádný drtič neposloužil jak klasický mlýnek na strouhanku. Drtiče z ořechů udělají pastu a nebo nestejnoměrné kousky, do cukroví to vadí, třeba do müsli by to nevadilo.
Jájo, přesně takhle to mám já, vyzkoušeno vícero, nakonec jsem se pokorně vrátila k mlýnku na strouhanku. Když potřebuju jen trochu, jako teď do bábovky, požívám tenhle [www.oriondomacipotreby.cz]
Eli,já ho mám někde taky.
www.majkaj.webg..
Já tedy sekám všechny semínka právě v něčem podobném. Mlýnek na strouhanku (ořechy) jsem už dávno zrušila. Mimochdem, moje máma mele ořechy do vanilkáčů na masovém mlýnku, protože ta ořechová chuť je pak v pečivu o hodně intenzivnější.
Já měla někdy výčitky svědomí, že ořechy strouhám, ač v receptu píšou, že se mají umlít. To rozmělnění je asi leckde žádoucí. Letos se je chystám právě drtit v kútru, co mám od Zepteru a používám hodně často.
několik let už mám tenhle a jsem spokojená[www.datart.cz]
Ivo ty prachy bych za ruční sekáček nedala. Mám ten co Iriska, používám hodně na všechno, od pomazánek , přes saláty, ořechy... i játra na knedlíčky v něm nadrtím. Ořechy podle potřeby a množství , na robotu strouhám na jemném struhadle nebo na plátky. Když potřebuju kousky tak projedu na tomto. Nejde mák...to jsem testla,majonézu jsem nezkoušela, na to mám dva druhy nožů a tři nádobky u robota.
já mlýnek na strouhanku - je nejlepší .. otřepu a při mletí rohlíků na strouhanku , tam pár zrníček ořechů nevadí .
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Majko, mám raději ty kousíčky ta pasta se mi nějak nelíbí a může vonět jak chce
Já mám Ronic, už asi 40 let, už má svoje odsloužíno , jiskří, ale ořech, játra atd dá