|
|
středa 19. června, 15:48 Svátek má Leoš
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryPodobné příspěvky
Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Popínavé rostliny
To LadaB :
U mne také již několik let vede vilec. Bohužel nemám foto ale můj balkon vypadá tak přibližně stejně jako na tvé fotografii, včetně bílých provázků. Pouze letos jsem dopadla jak sedláci u Chlumce. Celý parný červenec jsme krásně zvládli až poslední víkend jsme na 3 dny odjeli a soused, který mi slíbil kytí zalévat, mi cobeu totálně umordoval a přes všechny oživovací pokusy to nepřežila. Normálně jsem to obrečela. Ještě se chci zeptat jestli odstraňuješ kalíšky po odkvětlých květech nebo je tam necháš ?
Lado, tak já mám právě nyní 4. !!! květ
. A to mám prosím taky dvě rostliny.
Tak tě poprosím, sbírej semena, příští rok to s ním ještě jednou zkusím, ale dám ho do země a ne do truhlíku.
Jinak já mam ráda černookou Zuzanu, jen je škoda, že ke konci (nyní) strašně žloutnou listy, padaj a dělaj bordel.
Missi, tak ses dočkala
Já už cobeu nepěstuju ze semínek, to se vždycky vytáhla. Kupuju u nás za dvacku sazenice. Klidně ti je tu koupím. A semena nestačej dozrávat, tak nenechávám a odstraňuju.
Alčo já teda moc nezalévám, mám kytky naučený....
V létě jsme klidně několik dní pryč a přežijou bez úhony.
Mono, ta mina je pěkná, ještě jsem ji neměla. Asi čtvrtý rok mám mandevillu, dělá mi radost.
Zuzanu dávám každý rok, letos dokonce tři barvy. Ještě bych chtěla lososovou,tak snad ji seženu.
Lado, pokud budeš někde objednávat tu lososovou Zuzanu, kup mi prosím taky pytlík
.
Jinak tu mandevillu máš krásnou, už jsi ji zkoušela namnožit? S jakým výsledkem?
Missi, pokud bude tak ti ji koupím, jé, abych si začala psát, co komu slíbím
klidně se připoměň..
Mandevillu jsem zkoušela a bezvýsledně
Pokud vím,tak se nezadařilo nikomu, komu jsem ji ostříhala. Ale nevzdám to, zase budu dělat pokusy.
Na jaře chci vyzkoušet pnoucí asarinu, je víc druhů, tak dva nebo tři. Měl jste někdo? Já letos mám převislou a osvědčila se vypadá dobře a nevadíjí ani sluníčko, ani vítr...
Lenko, maj www stránky? Hoď sem odkaz, semínek není nikdy dost
Tu asarinu chci zkusit, ta převislá je dobrá, tak snad se jí ty ostatní vyrovnaj. Jinak už mám uklizeno a zazimováno. Balkon vypadá bez těch kytiček divně
Chtělo by to už jaro...