![]() |
pátek 9. června, 04:28 Svátek má Stanislava
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Balkonové květiny
hodnocení: 4.10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Re: Bramboříky
Honem jsem ho pro Reginu blejskla,ale z venku na okně je pavučina:-), tak jako, že ji nevidíte, ještě jsem nemyla okna:-).
jájo, je to romantika

Jájo,je krásný je dofialkova,nebo se to jenom tak zdá? Já mám tyto .Fotky jsou starší,na tom fialkovým jsem dnes napočítala 72 květů.
Je světlounce do lila s bílou, krásně rozmytý. Vyfotím ho líp mezi neumytými okny je hanba fotit, omlouvám se.
Jájo, neomlouvej se, brambořík je mooooc pěknej a neumytá okna nějak nevidím, je to opravdu romantika
.
Bosk, neskutečné, moje teprve začínají ukazovat, že snad taky někdy pokvetou.
A vidím, že máme novou rubriku. Paráda. Jajo, nákup na jedničku....Super. Bosk, ty už nepočítej
, nebo budou mindráky.
Okna neřešit. Já se vysírala s liliema, místo oken. Ale než všechny umeju, to by advent byl někdy za tři neděle.
no vidím to že potřebuju ještě nějaký:-)
Jajo, samotnému by mohlo být smutno...Je to velmi humánní, chvályhodný počin....
A ještě ta záclona mu neskutečně sluší.....
Jájo, já to kdysi v nějakých radách četla, že bramboříky, aby lépe rostly a kvetly, nutně potřebují společnost dalšího bramboříku vedle sebe. A to teď zcela výjimečně nekecám.
No a nakonec se to ještě doporučuje. Eli, kam ty na ty rady chodíš?
Víš, já čím hůř slyším, tím mám raději písmenka a takovéhle rady si ráda pamatuju.
Nevím, jak je to se sluchem u druhé polovičky. ale když já takovéhle rady někdy objevím a cituji, tváří se zcela hluchým...
Ale je to asi celkem jedno, jak prohlašuje, stejně si uděláme v těchle věcech s mladou co chceme, tak proč by to měl nakonec poslouchat. I když už i teploty sleduje a hovoří o tom, zda uklidit, či neuklidit.