Re: Klíšťata

Autor: drahus, Datum: 12.05.2014 09:33

Kde se klíště nechytne - na dlažbě ve městě ;) Když leze zvíře do postele, chytne se i tam. Manžel "uvařil" babský recept podle internetu a pomáhá dobře:

Na přípravu potřebujete 1 sáček rozmarýnu, který koupíte v obchodě, jako přísadu do jídla, 1 litr vody a 1 lžíci bílého vinného octa. Do hrnce nalijte vodu a přiveďte ji do varu. Potom odstavte a vysypte do vody rozmarýn a nechte pořádně vylouhovat. Rozmarýn může být ve vodě, až do vychladnutí odvaru. Potom scedíme rozmarýn a přidáme 1 lžíci vinného octa. Přírodní repelent se přelije do sprejové lahvičky a uloží se do chladničky. Před každým výletem do přírody si nasprejujeme tělo, hlavně nohy od kolen dolů. Nasprejujeme si také obuv!!

Více zde: http://tachyon-ostrava.webnode.cz/news/prirodni-repelent-proti-klistatum-recept-jak-vyrobit-doma/


Nebo používáme sprej Difusil¨

Kdo není tlustý (podporuje totiž chuť k jídlu), je osvědčený prostředek užívání vitamínu "B", jako B-komplex nebo Pangamin - pivovarské kvasnice U vitamínu "B" je nástup delší, ale za to přirozeně chrání pleť před letním spálením od slunce, je dobrý na nervy a když člověk neslupne celou pixlu najednou, nepředávkuje se.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 08:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-klistata/read.php?1,1146986,1146999#msg-1146999