Re: Naše kozenky

Autor: Amee, Datum: 12.04.2015 15:16

Dneska nastal den D a akce Z. :D, nasadit Jáchymovi obojek. Grétka už ho nosí přes týden a nechala si ho nasadit úplně v pohodě.

Protože Jáchym je pořád plachý, přijde, vezme si z ruky, nechá se podrbat, to jo. Ale nenechá se pomazlit a když ho potřebujem chytit není za co. Růžky má malý a je hbitej, vyvlíkne se raz dva.

Takže nejdřív, že ho nalákáme někam do rohu, na něco dobrýho, obklíčíme a bude. Jo prd velebnosti, všude se nám do toho cpala ještě Gréta, protože ta bratra neopustí za žádných okolností.

Takže varianta dvě, zavřeme se do chlívku, tam je míň prostoru k útěku.No jo, ale opět se nám tam nacpala Grétka.

Varianta tři, dostat Grétku z chlívku a zavřít se jen s Jáchymem, po chvíli honění s kozama se povedlo.

Pak nastala ta správná mela. I v takovém malém prostoru nám stále unikal grinning smiley a ještě ke všemu vždycky zalezl pod tu postel. Takže další počin byl zvednout tu postel, aby se neměl kam schovat.

No co Vám budu povídat. Slámu jsem měla až v podprsence, skončila jsem s totálně mokrou pravou nohou, protože jsem skočila do kbelíku s vodou, který jsem ještě navíc převrhla. Adam se mohl zlámat smíchy, Jáchym ječel, jak miminko, Grétka mečela zvenku a Deniska se pořád ptala, jestli už ho máme. grinning smiley grinning smiley grinning smiley

No povedlo se, ale vylezla jsem z chlívu totálně zplavená.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 12:58
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nase-kozenky/read.php?1,1275430,1277081#msg-1277081