Re: Pojištění psů názory, rady, zkušenosti....

Autor: ilka, Datum: 24.08.2011 22:00


Denny napsal(a):

Takže zkušenosti s ČPP mám jen ty nejlepší. Pes už byl 2x pokousán, poprvé je to zhruba 3 měsíce. Peníze mi vyplatili bez problémů. Teď bohužel čekám na další pojistnou událost-další pokousání thumbs up .Bohužel tu psí duši peníze nenapraví sad smiley


Denny to jakože tvůj pokousaný pes potřeboval lékařské ošetření a ono to prošlo? to je super.... já jsem tuším zrovna u ČPP trefila na dost nepříjemnou paní obchodnici, a když jsem jí uváděla příklady z praxe, jestli se na takové případy zrovna vztahuje pojistka tak mě celkem neurvale odpinkla - ona to vlastně už není její starost, že? s tím se pak nějak vypořádá likvidátor... no nakrkla jsem se a pes pojištěný pořád není.

 

příklad z praxe: pes ukradl ze stolu jednohubky s párátkama - musel do narkózy a lékař mu je musel vytahovat z krku.... tak a co ted, propaltí pojifšťovna či nikoliv????

nebo pes něco blbého sežral - bohužel u nás to byly uzené ouška asi se žluklým tukem - do dvou dnů průjem, zvracení - no pes pod obraz: injekce, atb, dietka.... ?

 

naši třeba pojistili vlčáka, richtig má kožní problémy - několikrát přeléčený atb, likvidátor oznámil, že na to se pojistka nevztahuje... teda smlouvu jsem nečetla ale vsadím boty, že taxativně to snad nestojí v žádných podmínkách. je fakt že než jsem pojištění psa odložila "do šuplíku", tak jsem si pojistné podmínky četla.... některá z pojišťoven striktně vyžadovala čipování psa - dneska pokud chcete v za hranice republiky do EU tak stejně psa načipovaného mít musíte - mimochodem nevíte co to stojí? myslím že to je akorát velký humbuk a nic efektivního z toho. jo jo, pojišťovna vám sice přislíbí, že čipování vám proplatí, ale psa musíte mít pojištěného u nich alespoň dva roky, takže se jim to fakt vyplatí....winking smiley takže stále nevím jestli pojistit a kdeconfused smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 11:39
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pojisteni-psu-nazory-rady-zkusenosti/read.php?1,337350,634705#msg-634705