Re: Čím krmíte psa?

Autor: Denny, Datum: 23.08.2011 12:06

tady:

 

Do pííííí..................mám zas pokousanýho Bukiho...šli jsme kolem zahrady na vodítku a magůrek spravoval plot a vyběhl na nás NO stala se ze mě Xena zachraňovala jsem psa....má tržnou ránu v puse 4cm která dost krvácí, takže zase antibiotika, něco proti bolesti na srážlivost krve..a jestli se to nezlepší tak zítra celková narkóza a šití.

Já mám ruku plnou modřin, drápanců, bohudík kousanec žádný, ale pořádný trauma thumbs up magorovi majiteli než to došlo co se děje tak čuměl na nás snad minutu (to je v tomto případě docela dlouhá doba angry smiley.

Prý mi vše zaplatí...tak jsem tam tď byla a prý je pojištěný tak mi to dá až mu příjde pojistka. No tomu bych ráda věřila eye rolling smiley thumbs up

Žádná omluva, nic angry smileyjsem ještě na nervy, tak se nezlobte, prala jsem se s vlčákem, málem jsem mu strčila prsty do očí.

 

Takže bohudík narkóza a šití v neděli nebyla potřeba, je to mlaďas hojí se dobře, zítra jdeme na kontrolu. Mám ho pojištěného, takže to uplatním ze své pojistky, bůh ví jestli bych to od nich někdy viděla sad smiley

Navíc jedem za týden do chorvatska,ale vetka se tvářila že by to mělo být o.k..


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 16:12
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cim-krmite-psa/read.php?1,29940,634276#msg-634276