Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Autor: babkaela, Datum: 19.06.2023 22:38

TAKu, Týna je opravdu velice šikovná holka thumbs down , lesákům pěkně zamotala hlavu tongue sticking out smiley . No teď vážně, je kráááásná a dobře vychovaná love smiley .

Vracím se o pár stránek zpět - nestíhám a navíc naš dodavatl internetu je asi eye rolling smiley . Pomalé, že člověk by usnul u toho, občas nejde vůbec ... nu co už.

Irisko, holky už jsou dostatečně velké, aby si psa užily, je moc pěkný a určo se tam dobře mít bude thumbs down flower smiley .

SPIKE, mám mezery ... jezdím po psích výstavách, ale netušila jsem, že takové plemeno je stydlin smiley , nooo motám se většinou spíš jen jako podžtaška všem kolem NO (i konkurenci) ... ať se Amy a všem okolo daří a užívají si sebe navzájem love smiley .

Naše demoliční četa (bylo jich 5, nepodařilo se nafotit všechny pospolu) je naštěstí už z domu, dělají radost někde jinde.

Pro Reginu, nějak se sešlo, že majitel Horáce procházel kolem našeho domu, co tu dělal netuším, nebyla jsem u toho, ale znají se s dědkem hoooodně dlouho (i když se dobře 30 let neviděli, poznali se) ... Horác byl vychválen do nebeských výšin.

 

Galerie:
dsc07845.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 01:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-nasich-mazlicku-ii/read.php?1,1448830,1623345#msg-1623345