Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Autor: babkaela, Datum: 24.07.2022 23:29

Skrblí, ani netušíš jak ráda tě tu vidím love smiley ... jak je tobě ?

Samozřejmě, Šťastnou Olinku vidím také ráda, díky tvojí péči z ní vyrostla úúúúžasná psí holka. Po mamince "Čipině" má mluvící krásné oči, bohužel, zdědila i štěkavost a nesnášenlivost. Čipsa je po kastraci (náhlý zánět dělohy) od března ... nezklidnila se, nesnášenlivá je stále i ve svém věku ... jenom ... chtěl s ní jet na klubovku, nelze ... již není (dle rozhodčích) blahobytně vyhlížející, ale vyžraná jako prase na porážku - při stejném množství žrádla.

Štěkavost a nesnášenlivost zdědila i její polosestra Cherr-Dorka, výchovou nějak neovlivnitelné, ale vždy se dá nakonec zklidnit - na poslední výstavě kde jely obě syn vedl Čipinu a já Dorku, drhla jsem patama, no jela po patách, Dora šla po zadních, prvních 15 minut, potom klídek. Ale pustit je spolu dohromady ... obě žárlivé neskutečně, neskončilo by to dobře. Naštěstí "bydlí" každá v jiném dvoře.

Teď na Intercanis byla jen Dora, opět první vylezení z auta a přejítí do vystavní budovy děsběs ... potom už neřeší, musí se jen předvést, potvora.

A celočerné ... vždycky je to překvápko, muselo by být ale od Ebči, ta je mívá. U linie Čipsy by to byl zázrak ... ale prý se u exterieráků taky občas vyvrbí (tak jeden z 10 tis.?)

I tvoje druhé dvě holky jsou moooc pěkné ... máš co dělat.

Ale už jsem si říkala, že jsem se vůbec míchala do Šamančina akiťáka, neměla jsem to dělat ... asi jsem ji pěkně naštvala stydlin smiley , že se neozývá, jak si vedou love smiley .

Berdo, nějak jsem nepostřehla tvoji zábavu - hlídání. Pěkné holky, moc love smiley . Myslela jsem si, že si snad na úplně starý kolena takovýho mrňouse pořídím (nehrozí, neprošlo by mi to) ... a nééééébo fenku fouska .. to bych si moc přála, ale stejně bych nedala výcvik, nějak se mi "nechce" chodit.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 08:04
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-nasich-mazlicku-ii/read.php?1,1448830,1608941#msg-1608941