Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Autor: babkaela, Datum: 15.03.2022 22:19

Ivčo, kočka tvojí neteře je "paní Colomová" winking smiley . Souhlasím s Pinkou, že máš racionální přístup ke zvířatům ... a Pinky snacha je víc než rozumná ženská thumbs down .

U nás je to ovšem trochu jinak ... nepotřebujeme jezdit nikam na dovolenou, zvířat máme povícero, slepice a králíci jsou "užitkoví", pesani jsou víceméně pro radost (zisk za štěňata zdaleka nepokryje náklady za chov, museli bychom dělat ve větším množství, nechceme), nemáme ani stránky chovky, naše holky sice sbírají hodně vysoká ocenění, ale i za tím je spousta práce ... ale .. je to jen "hobby" a trochu "dovolená" winking smiley ach jo. A mimo zvířata máme "žrací" zahradu - taky nelze vyrazit někam na týden - jo, dalo by se, ale návraty jsou víc než těžké ...

A štěnda jsou opravdu "muchlínci", miláčkové ... já nejsem zrovna rozplývající se typ nad miminkama lidskýma či zvířecíma .. beru jako zázrak zrození a tím to končí .. žádné ťuťu ťu, ňu,ňu ňu (ani s jedinou vnučkou takhle nefunguje a nikdy nebylo) ... včera jsem seděla v kuchyni (odchovně) na podlaze, na natažených nohách si ustlalo a usnulo 5 štěňat, ostatní 4 byly namáčknuté na mne a k nim přimáčknutá mamča Dorka (chrápala hlasitě a prděla opravdu "voňavě") - Dorka odkoupená zpět - majitel nový ji nechtěl - nehodí se do chovu - Dora má titul (už u nás) světového vítěze, z předchozích dvou vrhů jsou někteří CACIB, ostatní (co dávají zpětnou vazbu) miláčkové rodiny .... a jak jsem tak seděla a všichi spali a byli víc než v pohodě ... napadlo mne ... přesně tohle je "zhmotněné štěstí" - ta chvilička klidu, pohody a jsme OK ... A na horním baráku ... Tonda zvládla prezentaci ve škole v přírodovědě, písemku z matiky, taky super a ... dědek neví, co si má ohřát k obědu a zda jsou v právu ti dva debilové, kteří si poměřují pindíky na Ukrajině ... došlo mu mailem, že je vše jinak a ha.zl Fiala zdrařil naftu .... díky za štěňata na klíně.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 07:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-nasich-mazlicku-ii/read.php?1,1448830,1600908#msg-1600908