Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Autor: SPIKE, Datum: 22.12.2021 10:03



kaaj napsal(a):

Spike , už ho nic netrápí .. pod stromek si naložte dalšího .

Další asi nebude, zeťák psa nechce. Uvidíme, jak bude odolávat prosbám dětí.

Já psa nemám a ani nechci. Věřím, že se doba vyjasní a já budu moct opět víc cestovat a to je každý živý tvor komplikací. Ono stačilo, že jsem tyhle komplikace vykrývala právě u Spika, takže jsem vlastně měla nějakého psa často, jen ne napořád a hlavní starost nebyla na mně. Přešla jsem teď na kočky.

Anavi, taky jsem si poplakala (ale hlavně kvůli dceři, ji to zasáhlo dost, vždyť ho měla od 20 let), ale už vzpomínám na to pěkné a nakonec jsem ráda, že byl Spike až do včerejška relativně čiperný, jen občas na něj dolehly neduhy stáří. A včera odešel rychle, najednou kolaps s úplným bezvládím a ještě to trápení zkráceno injekcí. Co víc si přát, pěkný aktivní život a rychlý konec v krásném věku! Dcera mu včera udělala s dětmi krásné rozloučení, vypustili balónky-srdíčka s nápisem s přáním a vzpomínkou každého z rodiny. Na fcb má fotky od jeho miminkovských let až do stáří.

Alenko, taky mi v takových chvílích dochází, že ta zvířata mají luxus možnosti zkrácení utrpení. Člověk to musí vydržet až do konce (často jen násilím udržovaný napůl při životě a napůl mrtvý a hlavně s bolestmi a duševním utrpením).


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 16:18
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-nasich-mazlicku-ii/read.php?1,1448830,1596467#msg-1596467