Re: Pejsci, fotky našich mazlíčků II.

Autor: babkaela, Datum: 03.02.2021 23:20

Taku, opravdu vám to sluší, jste nesmírně koukatelní a fotogeničtí thumbs down flower smiley . A psala jsem hned v počátku, když jste si Týnu pořídili, že jsi skvěle zvládl vychovat dvě děti a psa, synátor by mi dal co proto, tedy fenku, taky zvládneš na 1 s hvězničkou love smiley thumbs down .

Naše "K" Dorčata měla včera 14 dnů, nemohu si přát víc než aby měla takové budoucí majitele jako je Tak (ovšem jejich nevlastní sestra Jůlinka má ještě + majitele, je mu podstatně víc než Takovi, chodí také za každého počasí na prochajdu 2x denně a může spát s páníčkem v posteli).

Poslední fotka je trochu k tomu, kdo jakého psa zvládne - není to o výšce - kamarádka má 165 cm a loni měla 60 - tak jako zvládla předvést klisnu s hříbětem na národní výstavě hospodářských zvářat, zvládá na výstavách (dokud to šlo) předvést kangala, ta by mi dala (FCI rozhodla takhle, sloučila dvě plemena) - anatolského pasteveckého psa (fenu) - absolutně bez problémů i na procházkách, dobře vychovaný pes i bez vodítka, stejně tak její další - JRT-Charlie-tulák, bezpapírová ovčanda a kříženec ovčáka a rotvajlera - posluchají snad na pohed, ani ne na slovo - asi síla osobnosti love smiley .

Kdysi, dobře před deseti lety jsem potkávala droboučkou starší paní s obří německou dogou, nikdy ji neměla uvázanou (asi věděla proč), psí holka se od ní nikdy nehnula víc jak na dva metry.

Teď vídávám kolem našeho domu po chodníku chodit na procházce dost velkého pána s opravdu prťavým yorkšírem - kam chce pes, tam jde pán eye rolling smiley , naštěstí ho má na vodítku a naše Chipsi je za plotem, je na tyhle mrňouse vysazená - možná proto, že se pán vždycky u našeho zastaví a nechá ty dva na sebe řvát. Venku na procházce si ovšem naše "babka" taky ostatních psů nevšímá.

 

Galerie:
dsc06502.jpg dsc06504.jpg dsc06506.jpg 195613-gallery1-r21fn.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 06:22
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-nasich-mazlicku-ii/read.php?1,1448830,1577402#msg-1577402