Aronek miloval z pressovače kapučíno a dostával k snídani. Umřel na rakovinu... Ne na srdce, či ledviny... Taky za mlada chlastal :D Měl rád whisku a pivo. O čokoládě bych mohla vyprávět. Mají ji rádi všichni. Nedávám moc, ale ne z obavy, ale z lakoty :D
Cibuli i česnek také dostávají. Avokádo nedávám, protože ho nekupuji. Vařené kosti vím, že jsou nebezpečné, protože vařením ztvrdnou a zkřehnou a dělají se štěpy, které mohou psovi nadělat paseku v jícnu, žaludku nebo střevech, protože neumí vařené kosti zpracovat.
Když se kosti rozvaří (třeba kuřecí), stane se, že ucpou střeva a pes musí na operaci. Proto mě bere ďas, když naše nejdražší psí konzervy, co vyrábí Falco, které se honosí tím, že je v nich celé kuře, prezentoval majitel firmy - veterinář, v televizi, jako skvělou věc, že jsou kosti rozvařené, že psovi neublíží. Jak tohle může z huby vypustit odborník, to mi hlava nebere?! Respektive bere - prachy, prachy, prachy.!!! U nás 800g takové konzervy stojí stovku a víc a v Německu, 100% masová konzerva - bez kostí - vyjde v přepočtu 35 korun (Zoohit) :X Když chci kosti, tak syrové. Ty jsou psům i kočkám přirozené