Re: Pejsci....fotky vašich mazlíčků...

Autor: drahus, Datum: 30.04.2017 15:45

Missi, myslím si, že ne. Kočka i Neron jsou naprosto bez vyrážky, či zarudnutí, prostě nic. Sorbon má na bleší štípance alergii, to vím, takže u něj je vyrážka jasná. Stále si myslím, že nejjednoduší bude řešením, že to není nic jiného. Kočku neprohlédnu, nenechá se a psi jsou více, méně černí, takže to není snadné něco objevit. A navíc, po zákapu se dva dny (asi) nikdo nedrbal, dokud se buď nevylíhly další nebo Neron přinesl nové, protože po dvou dnech ulovil opět ježka a ty spoty asi nemají měsíční účinnost, jak slibují? Netuším, ale nevěřím jim, navíc, když třeba se spotem Broadline má stejnou zkušenost i Regina.

Ještě vymýšlím, že koupím mladému obojek Foresto, o tom říkají, že je stopro. Doufám, že malý nemá na něj alergii. Sorbon má, tomu nemůžu a kočce koupím asi také zákap Bravecto, jestli ho vetka má.

Víš, myslela jsem, že když je ochráním obojky, nemusím se bát, ale jak vidno, i obojky Kiltix jsou dnes už jen na klíšťata, jinak k prdu. kdyby ten debil nežral ježky, nebyly by blechy tolik akutní, i když on si hraje s hodně psy. Může je chytit kdykoli a pak je natáhne domů. Jestli pamatuješ, prošla jsem si tím, když onemocněl Aronek. Chytili mi blechy asi u krámku a také nás to stálo šílené prachy a to ještě Bravecto a jiná svinstva nebyla a on měl těžký zápal plic :( chjo. Zkurvené blechy a jiná podobná havěť! angry smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 22:34
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-vasich-mazlicku/read.php?1,4454,1439642#msg-1439642