Re: Pejsci....fotky vašich mazlíčků...

Autor: drahus, Datum: 24.04.2017 09:04

Regi, pangamin nedostávají od doby navlečení nových obojků, takže asi 6 týdnů. Mají pauzu a bylo by to divné, že by oba dva najednou?

Každopádně je odčervím. Přemýšlela jsem i o análech, ale Sorbon je má vymačkané při očkování, což ještě snad nejsou ani tři měsíce a měl v nich jen povinnou náplň, nic extra a Neron na ně netrpěl nikdy.

Navíc si Sorbon rozdrápal tvář až do živého a jako na potvoru je to ta strana, kde mu na podzim trhali ty zuby, takže ještě ve mně hlodá, jestli je to všechno správně vyhojené, jestli tam nezůstal nějaký zapouzdřený zánět? Ale to snad ne, když to měl doktor otevřené hodně, že to pak šil + atb confused smiley Fakt nevím, co se děje a proč by se drbal i Neron?

Jediné logické, jsou blechy, ale nenašla jsem ani jedinou škváru, nic. Z koček se někdy podrbe jen Hollie, ale to je tak třikrát za den, to si nemyslím, že by se drbala tak sporadicky. Denny se snad nedrbe vůbec

Mně se na tu veterinu tááák nechce :( Ještě přemýšlím, že bych je zakápla Advocate, to je také na všechno, ale taky asi pěkný sajrajt sad smiley Nakonec mi nic jiného, než obávané Bravecto, nezbyde :(


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 14:29
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pejsci-fotky-vasich-mazlicku/read.php?1,4454,1438426#msg-1438426