Re: Čím krmíte psa?

Autor: drahus, Datum: 23.04.2014 14:18

A proč by uchovňovali, cpali do toho peníze, když chtějí kastrovat?

Nechápu, proč si pořizovali samce, když jim toto vadí. Já bych to naopak brala, jako přednost, že se dá ledaco dětem názorně vysvětlit aniž by to vyznělo vulgárně.

My byli u sestry a ta měla na návštěvě vnuky. (školka a škola, 2. třída) usilovně hladili Sorbona, protože pejska nemají a cizích se bojí. Zdálo se jim, že jsou děsně odvážní, když si hladí takového obra a ten obr samozřejmě vystrčil rtěnku, načež se hoši sehnuli a z blízka si "to" prohlíželi. Pak malý přišel k babičce a zeptal se jí, co ten Solbonek má to lůžové :D Babička řekla, že pindíka. Malý stál zaražený, zamyšlený... babička, jestli ví, co je pindík. Malý si najednou nebyl jistý, tak řekl, že neví. Babička mu z legrace sáhla na rozkrok a řekla, že to je pindík.. Malý se znovu zamyslel a řekl, že má Solbonek jiného pindíka, než mají oni (kluci). My mu vysvětlili, že pejskové to tak mají, zrovna tak, jako, že mají chlupy po celém těle, což kluci taky nemají :) a tím to haslo, už psa neprohlíželi. Vnoučata od druhé dcery mají u druhé babičky bígla, takže ty takové věci přecházejí naprosto samozřejmě.

Co jako tím ti rodiče sledují, že děti chrání před normálním světem? To je přece hovadina. Pak budou ze všeho vyprdlí a ostatní se jim budou smát.


Vytisknuto z www.week.cz dne 30.04.2024 04:23
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cim-krmite-psa/read.php?1,29940,1137528#msg-1137528