Re: Čipování domácích mazlíků

Autor: drahus, Datum: 15.02.2012 08:55

Já platila tenkrát 550 za psa (pas a čip). Sorbonka jsem čipovaného koupila, páč měl jít původně do zahraničí, s tím, ať si ho sama přihlásím se svou adresou.

Helenko, já taky nevím, co mám za typ čipu, ale když si vyzkoušíš ten švycarský vyhledávač, co jsem dala odkaz a navede tě to na Backhome, kte pak číslo dohledáš, je na 99% čip čitelný všude, protože jinak by se jim nezobrazoval - alespoň si to tak myslím confused smiley Normálně ti tam vyjede CZ a k tomu, který registr v ČR tento čip eviduje s odkazem na jeho stránky a tam pak dohledáš vše.

Romi, my taky nikam nejezdíme, ale žijeme v pohraničí a když vyjedeme na hory, mohl by se pes zaběhnout do Němec, či co já vím. Ale co je hlavní - já si na tom zahraničním vyhledávači zjistím, zda to vyhledávání vlastně vůbec funguje, víš, protože u nás, jak sama píšeš, centrální vyhledávač neexistuje, který by tě pak navedl na konkrétní přihlašovací místo. Když ho v tom danném registru nemáš, pouze napíše, že u nich žádný takový čip není a basta. Je tu v tom bordel, jako ostatně ve všem... thumbs up


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 20:27
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cipovani-domacich-mazliku/read.php?1,718114,718638#msg-718638