Re: KOČKA = ŠKŮDCE?

Autor: Ram, Datum: 03.08.2010 22:01


drahus napsal(a):

Fajn, takže když nám neustále prolézají zahradu zlodeji a bezdomovci, kterým tam prý občas něco spadne přes dvoumetrový plot, tak je budu taky trávit a hotovo! drinking smiley A kosáky, kteří mi žerou třešně nebo straky, které olupují vše blýskavé - OTRÁVIT a basta! smoking smiley

Protatím jsem ovšem otrávená ze zdejších názorů já thumbs up angry smiley

Drahuš to je naprosto stejně extrémní a hloupý názor jako předvedli Láďa Jenda2 a Niké. I když chápu, že možná na rozdíl od nich jsi ho myslela v nadsázce. Nejsem ani pejskomil ani kočkomil, ale spíš lidumil. Mám rád lidi co druhé neobtěžují. Jestli někdo krmí dvacet polopodvyživených koček, které mi pak ničí a znečišťují moje prostředí a ohrožují zdraví mých dětí, kterým chodí ty kočičí potvory kadit do pískoviště. (Kdo ví co je toxoplasma a co dokáže, tak ví, že je čeho se bát.) Pak se ten někdo nemůže divit, že přestávám být lidumil.

Pokud někdo má rád zvířata, tak ať se o ta svoje stará. Pokud to starání spočívá v tom, že občas soucitně hodí zbytky od oběda mezi kočičí bezdomovce, tak to u mě není člověk, ale hlupák, takže na takového se moje lidumilnost nevztahuje. Takže podstatné není trávit a střílet kočky, ty za nic nemohou. Je třeba bojovat proti hlupákům a je jedno jestli krmí hordy koček terorizující celé okolí, nebo vodí svoje čokly srát ven a ani po nich nedokážou uklidit.

aždý ať si chová co chce, ale ať s tím neotravuje ty ostatní. Pokud se s takovým terorizováním potkám, dovedu být velmi nezdvořilý. Kdyby se chovali všichni láskou bližních ke zvířatům terorizovaní podobně, tak by ten problém možná nezmizel, ale třeba by nebyl tak častý.

Extrémní a hloupé názory ničemu nepomohou. smiling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 09:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocka-skudce/read.php?1,191521,435710#msg-435710