Re: KOČKA = ŠKŮDCE?

Autor: elza, Datum: 05.03.2009 12:44

TAK jsem se vybarvila na debila tongue sticking out smiley , ale dobře mi tak. Nemám být tak chytlavá, zvlášť když tady nejsem TAK častým hostem. Ale humoru rozumím, a docela jsem se touto diskuzí pobavilawinking smiley . Elza je opravdu hezké jméno, a kdo říká , že nejsem TAK krásná, že bych si je nezasloužla? eye rolling smiley Brokovnici opravdu nepřipustím, jak správně píše Anny, TAK hluboko jsem ještě neklesla.

Mimochodem, 18 výkalů na Vaší zahradě mě moc nevzrušuje, stylové by bylo, kdybyste jich našel 63.

K věci: chápu, že znečišťování zahrady je velmi nepříjemné. Nicméně, když jsem nacházela na své zahrádce výkaly já, TAK nebyly od koček, jelikož moje kočky na zahradu nechodí a jiné se tam nedostanou, ale byly od kun. Kočka má opravdu instinktivní potřebu výkaly zahrabat a TAK po sobě zahladit stopy. Napadá mě pak jen, že máte svou zahrádku dokonale zkypřenou, TAK, že je to pro kočky radost, si v ní hrabat. Existují různé odpuzovače, možná jich bude až 63 druhů, ale fungují jen krátce. Dokonce jsou i takové tyčinky, které se zapíchnou do míst, které chcete nechat neposkvrněné grinning smiley .Pak se radí v koutě zahrady vyrobit kyprý záhonek jen pro kočky. Když nepomůže ani to, tak existují různá antidepresiva. Kočky budou sice Vaší zahradu používat dál, ale Vám to nebude vůůůbec vadit spinning smiley sticking its tongue out .

Co se stravování venkovských koček týče, máte také úplnou pravdu. Kočky netolerují mléko a nemají je pít. Pokud něčí kočka mléko snesla, může se buď mluvit o štěstí, nebo bylo štěstí v tom, že se vyprazdňovala ve volné přírodě. Z té doby, kdy kočky dostávaly mléko v domnění, že bez něho umřou, pramení ta zkušenost , že kočka kálí do bot odporný páchnoucí řídký trus. Správný trus dobře krmené kočky je tvořen skoro nebo úplně suchými válečky, které sice také páchnou, ale přiměřeně, a po zahrabání ( zvlášť v TAK voňavé zahrádce) už ne. flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 07:17
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocka-skudce/read.php?1,191521,192366#msg-192366