Re: Kočičky II

Autor: Anavi, Datum: 21.02.2024 08:27

Holky, vím, že máte ta zvířátka jako členy rodiny a je těžké dělat nějaká zásadní rozhodnutí. Ale já jsem takový ten realistický člověk (můj bratr si myslí, že cynik), a někdy se obávám, že ti vetové tahají z lidí prachy.

Kamarádka nechala operovat psa za 18 tisíc (nechtěla, chtěla ho dát uspat, dr ji přemluvil, že je to krásný pejsek a mladý)... umřel cestou v autě po té, co si ho po operaci na veterině vyzvedla.

Sousedi nechali za 7 tisíc operovat yorkšíra, aby mu prodloužili život o měsíc... Já to nepovažuji opravdu za smysluplné, ale je to samo jen můj názor. Naopak si říkám, že jako člověk bych se modlila za tu šanci, že by mi mohli píchnout uspávací injekci, než abych se několik dalších dnů trápila... Omlouvám se, pokud to někomu zní krutě.

Bývalý kdysi do našeho vlkodava investoval peněz, že by za to bylo auto... měl rakovinu kosti. Nechtěl to vzdát, pes kulhal, nebyl v pohodě, ale dr ho pořád přesvědčoval, že se to zvládne.. nezvládlo, ale pan doktor si asi tenkrát hodně polepšil na úkor našeho psa sad smiley.

gabca napsal(a):

Twl, to je ale darda, na to, že "skoro" na nic nepřišla.... tongue sticking out smiley

Ale kdybys to neudělala, furt bys myslela na to, že jsi měla....


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 13:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocicky-ii/read.php?1,1441994,1632798#msg-1632798