Re: Britská kočka

Autor: Hanule, Datum: 18.07.2018 12:08

Drahuško, však to ani náhodou nerozporuji, je to dočista jak s člověkem, zdravému organismu lecčíms prospěješ, v jednoduchosti pak je ta krása, no ale pro ten civilizací již příliš postižený musíš vymýšlet zkrátka, co se dá. Člověk prapůvodně určitě nebyl nastaven tak, aby mu sacharidy, mléčné výrobky, zeleninu, ovoce (a co já vím, nač si vzpomeneš) obsahující strava vyloženě škodila, přesto tak leckdy končíme. sad smiley 

Kdybych mohla, ráda ty jejich granulky ochutnám, si piš. Je mi jasné, že hledáš nejlepší řešení, nerozporuji ani tu celiakii, proč ji má, že bys činila špatně, prostě jde o nemocného kocourka, který ve výsledku dík tvé péči výborně prosperuje, tys to do něj nevložila, tuto indispozici.

Mohu než posloužit příkladem zvířete, které mělo úplně zničený žaludek, přičemž v současnosti je mu jistých osm (ne-li více) let a ono velmi přírodní stravování mu nesmírně pomohlo. Tím neříkám, že to lze zařídit všude, tím neříkám, že kočce nechutnají kapsičky (mně taky chutnají brambůrky a želatinové bonbony a nanuky a...), spíš dumám, jak třebas do Filípka ty Purizonky s úspěchem dostat, aby v něm vydržely.

V zimě, občas i v sezóně samozřejmě přikrmuji - a čím asi - granulemi, přičemž kdovíjaká jakost to holt není.

Teď máme nově kocourka, máme ho, aby mohl u někoho žít a mít se v rámci možností dobře, jsem jen ráda, pokud mi dokáže žrát co nejasketičtější stravu ve smyslu podstrojování a rozmazlování laskominami vydávanými za regulérní jídlo. V tom si rozumíme, myslím.

Vím, jak to máš nastavené. flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 03:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-britska-kocka/read.php?1,1352857,1505904#msg-1505904