Re: Britská kočka

Autor: regina.mocova@gmail.com, Datum: 18.07.2018 07:10

grinning smiley grinning smiley Františku, když spočítáš drahé kapsičky, není to na váhu takový cenový rozdíl. O zubech bych uvažovala. Zubní kámen by mohl mít. Ale když je to katastrofální, pak nežerou už prakticky nic. A navíc je horko, už hodně dlouho, to kočky žerou podstatně méně. U macků je to třeba polovina množství, co normálně.A šišku má velkou, protože je v kapsičkách ale třeba i některých granulích dost balastních látek. Třeba obilí.

Filé i maso se snažím nakupovat v akcích. Průměrně sleduju spotřebu. grinning smiley To je část pracovní úchylky. Gustav je skutečně macek. Je ze všech tří nejmacatější. Spotřebuje tak 80 g ryby a 120g masa. Hovězí nebo vepřové. Obojí přemražuju. V zásadě mu tohle množství kvalitních bílkovin stačí bohatě k životu. A ve vepřovém je i dost skrytého tuku i když se jeví libové. Kapsičku, granule a nic dalšího nevezme do huby. Jsem zvědavá, jak s rybou uspěješ. Prověřila bych hlavně ty zuby. A určitě je kastrát, takže čurání určitě sleduješ, aby neměl problémy s močovými kameny nebo pískem. Dál bych se zatím žádnými vyšetřením nezabývala a nenechala si tahat z kapsy peníze, pokud je kocour normálně živý.

Frantisek napsal(a):

Ve čtvrtek jdu nakupovat, tak ho koupím. Bože kočka bude žrát filé za stovku a já na ní budu čumět a uberu si ho od huby ??????????? eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley eye rolling smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 03:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-britska-kocka/read.php?1,1352857,1505843#msg-1505843