Re: Kočičky

Autor: drahus, Datum: 29.04.2017 08:08

Jo, Missi, různá balení . Je bezva, že je to jak pro kočičky, tak pro psy a mile mě překvapilo, že pro velké psy je stejné množství, jako velké kočky. Akorát ta kávová lžička je dost rozporuplná, protože mám kávové lžičky různých velikostí a nemám lékovou váhu, abych byla přesnější.

Ale podle našeho Dennýska, to asi není potřeba mít zcela přesně. Protože, když nakoupíš sáčky s přesnou váhou, zase ti na stěnách sáčku nějaké minimální množství gelu, které prostě nevyndáš, ulpí.

Mám poslední půlrok, ne-li dýl, trápení s častými průjmy u Dennyse a nic nepomáhalo. Navíc u živočišného uhlí hrozí, že pokud ho předávkuješ, zvíře ucpe a je průšvih opačný a Smecta je jen tahání korun z kapsy. Nepomáhá kocourovi ani dětem. Proto jsem plašila, jak po gelu dlouho nešel, ale on byl chudák zcela vyprázdněný :)

Dnes ráno jsem mu zase dala a asi dva dny mu buedu dávat, ale už jenom dvakrát denně, protože jsem asi moc brzy přestala. Ne, že by měl vodu, ale zrovna broky to taky nejsou. Ale nemá běhavku. jde normálně, podle svého zvyku, 2x denně. Ráda bych se pokusila mu trávení víc spravit. K vetce se mi nechce, protože je silně žravý, veselý a nemá teplotu. Bříško má pěkně měkké.


Vytisknuto z www.week.cz dne 09.05.2024 08:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocicky/read.php?1,4455,1439483#msg-1439483