Re: Kočičí toalety

Autor: drahus, Datum: 21.10.2016 11:19

My jsme loni koupili tento odpadkový koš http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/litter_locker/207851

Protože máme dost schodů k popelnici a nechce se nám pořád chodit vynášet sáčky s koulema moči. (hovínka házíme do našeho WC, protože máme kočičí záchůdky v místnosti s naším WC)

Naše kočky, jak víte, jsou čistě domácí a můžu říct, že jsem nadšená. Opravdu z něj není nic cítit, vydrží minimálně týden bez vynešení, aniž by to zatěžovalo zápachem. Takže večer, před vyvážením popelnic odebereme z "nekonečného" pytle zaplněnou část, zavážu (vážu vázacím drátkem, protože při uzlu je zbytečně velká spotřeba pytle), odříznu udělátkem, který je na vnitřní straně dvířek koše a na konci čistého udělám pevný uzel a pokračujeme dál. Fóliový rukáv vydrží asi tři, až čtyři měsíce, při dvou kočkách. Navíc je fólie něčím navoněným napuštěná a koš má dvě víka, jedno s tesněním, aby opravdu neuniklo nic.

Jak dělá známá, že šoupne obyčejný pytlík se smradem za dveře bytu a až jde ven, ho vynese, to bych asi nemohla. No jo, ona má byt v činžáku a co je za dveřma, není její a je jí fuk, že smrdí po baráku ostatním...


Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 21:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocici-toalety/read.php?1,183311,1406734#msg-1406734