Re: Dieta???

Autor: Elelka, Datum: 07.01.2013 14:21

koukám, že jste to moje vlákno s dietou opět vytáhly, nereagovala jsem od chvíle, kdy se to tu ( s mou pomocí grinning smiley ) začalo hádat a urážet.

Teď mi to ale přece jen nedá - možná jsem nenapsala (pro všechny) úplně zřetelně, co jsem měla na mysli - tak tedy ještě jednou, jen krátce:

To, co se mi na zdejších dělenkovských stránkách nelíbilo, byla ne dieta "dělená strava", ale některé recepty a způsob, jakým to někdo pojal, tj. pořádně se nacpat, ale "děleně", bez ohledu na šílenej přísun kalorií a poměrně nechutné (opět aby někdo na mne nevyskočil, NĚKTERÉ) recepty. Nedovedu si (a nevím, proč bych na to neměla právo napsat) představit, že takhle by jedli celý život. Protože kdo má ke tloušťce sklony, tak se asi bude muset omezovat už vždycky.

Jasně, zhubne se, to jsem i napsala, ale když vidím, že některé dělenky se tady i jinde drží leta bez nějakého výsledku, tak to dává za pravdu snad spíš mě, že jejich dělené jídelníčky asi nebudou v pořádku.

Podle mne (a zase můj názor) jsou lepší "diety", při kterých se nejen hubne, ale dají se ve zmírněné formě udržovat celý život a strava je bohatá a chutná.

Možná by bylo lepší si pořádně přečíst, co kdo napsal a snažit se to pochopit a pak buď nesouhlasit, ale rozhodně ne tak, jak to tu pokračovalo, včetně sprostých urážek.

Takže pokud chcete na něco reagovat, zkuste si nejdřív pořádně přečíst, co kdo napsal. (Netýká se to posledního příspěvku.)


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:21
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta/read.php?1,333305,895360#msg-895360