Re: Dieta???

Autor: Ram, Datum: 12.02.2010 10:04

anny napsal(a):

Neviem,neviem,či by som si nemala radšej kusnúť do jazyka,ale budiž!

Rame,ten tvoj príspevok -to mi pripadá ako prilievanie oleja do ohňa. Sorry,ale tak-nejak sa mi zdá,že sa mstíš Elelke za cholesterol. Formálne máš pravdu,áno potrava evergeticky chudá nemože byť zároveň kalorickou bombou.Lenže z kontextu mi vyplynulo,že sa Elelka asi špatne vyjadrila a mala na mysli potravu výživově neplnohodnotnú,t.j . s nedostatočným obsahom vitamínov,miner. látok atd.

Takže tú tvoju poslednú vetu o fyzike základnej školy radšej ani nebudem komentovať. To je presne tá kvapka jedu,ktorou ponížiš protivníka.To je presne to,čo mi vadilo na Elelkiných príspevkoch.


Anny s tím jak ti připadá můj příspěvek asi nic nenadělám. Asi bych se měl taky kousnout do jazyka, ale když jsem viděl ten úvod, kde je jeden žvást vedle druhého, tak jsem upozornil jen na jednu větu a tou prý přilévám oleje do ohně. Vždyť se tu děvčata zhádala o svých jediných pravdách i beze mne. Je v tom tolik netolerance a neochoty naslouchání názoru toho druhého až mě to překvapilo. Nesnažím se číst mezi řádky. Čtu věty a ty porovnávám se skutečností jak ji znám já. Když jsou v textu hlouposti, tak na ně upozorním. Tady to bylo možná tvrdě, ale podle mého názoru přímo úměrně míře netolerance (a řekl bych i nenávisti) k názorům ostatních a hlouposti vět, kterých tam rozhodně bylo mnohem více.

Co třeba tahle?

"Jakákoliv dieta funguje vždy jen na principu snížení kalorického příjmu." (citováno)

Tedy i dieta fenylketonurika, cukrovkáře, či dieta podvyživeného člověka zaměřená na zvýšení jeho tělesné hmotnosti? To snad ne! Tak to asi nebude jakákoliv dieta, že?

A tak by se dalo pokračovat dále, ale nemá to cenu.


Vytisknuto z www.week.cz dne 11.05.2024 20:49
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta/read.php?1,333305,334897#msg-334897