Re: Dieta???

Autor: Elelka, Datum: 11.02.2010 11:27

Myslím si, že je zbytečné, abych ještě něco k tomuto dodávala. V klídku se tu s weekem loučím (žádný "demonštratívný odchod), nehledala jsem tu zpřízněné duše (s málokým bych si tu sedla - bylo by to jistě vzájemné grinning smiley ). Bavil mě tu jen pokec o fialkách (tam byly mé kamarádky a spřízněné duše), do jiných debat jsem se nepletla až do včerejška (když vynechám ten "Cholesterol", kvůli kterému asi ležíme jednomu kvalitnímu diskutérovi v žaludku). I když nepřispívala, tak jsem četla různé diskuze zde, nereagovala jsem buď proto, že mne nezajímaly nebo proto, že jsem neměla potřebu vyjadřovat svůj nesouhlas tak, jak jste ho tu (podle mne zbytečně - zavání to až cenzurou winking smiley ) vyjádřily vy. Nevím, proč se do toho osoby, které neměly k tématu nic říct, navezli. Pár primitivů se opravdu najde všude, Rama vynechávám úplně, k němu není co dodat thumbs up .

Tak tu budete mít zase klid, hádat se můžete chodit na living a budeme mít všichni pohodu grinning smiley . Žádné diskuzní fórum mi nenahrazuje sociální kontakt, naštěstí v tomto směru jsem zajištěná. grinning smiley

Omlouvám se jen děvčatům a kamarádkám z fialek, že jsem strůjcem toho všeho, i když to na začátku opravdu nebylo míněno zle.

Víc se mi psát nechce a i když sem asi ještě párkrát vlezu si počíst a usvědčit se v tom, že jsem se ve vás nemýlila winking smiley , tak už nebudu absolutně reagovat.


Vytisknuto z www.week.cz dne 11.05.2024 16:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta/read.php?1,333305,334164#msg-334164