Re: Dieta???

Autor: Anavi, Datum: 11.02.2010 00:15

SisiV napsal(a):

KERIA:

ALE O TO NEJDE, PROČ MÁM NĚKOMU PŘIKYVOVAT A TLESKAT, KDYŽ O TOM NEJSEM PŘESVĚDČENA, NEBO MÁM JINÝ NÁZOR JENOM ABY BYL JAKO KLID A POHODA??? NE KDYŽ SVOBODA, TAK PRO VŠECHNY A VE VŠECH VLÁKNECH, MŮŽU SI JICH ZALOŽIT DESET A NA VŠECH SI PSÁT CO CHCI - NEPŘIPADÁ MI, ŽE TÍM BYCH BYLA NEOHLEDUPLNÁ NEBO NESPRAVEDLIVÁ K NĚKOMU JINÉMU TÍM, ŽE MU NETLESKÁM A VYSLOVÍM JINÝ NÁZOR - MIMOCHODEM VE VŠÍ SLUŠNOSTI

Právo na jiný názor nikdo nikomu neupírá, k tleskání není nucen už vůbec nikdo. Jen nějak nejde přehlédnout přezíravý až urážlivý tón v některých příspěvcích :( thumbs up. Oni sice posílají do pr... , jak zde píšete. Některé diskutující v této diskuzi sice sprostá slova nepoužily, ale celkově text vyznívá natolik posměšně, že mi to vadí snad víc, než to poslání do pr... (které totiž vnímám obecně, vyjádřené posměšky mi připadají daleko víc osobní). Trvám na tom, že i odlišný názor lze vyjádřit slušně a nemusím hned někým pohrdat.

Když nazývám jídlo druhého "blafem", nevím, jestli je to diskuze "ve vší slušnosti"...

Ale je to samozřejmě o úhlu pohledu.

A jelikož máme každý právo na názor, i když je odlišný (jak tu pořád opakujete), tak jsem si odvážila si tu něco remcnout.


Vytisknuto z www.week.cz dne 10.05.2024 06:07
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta/read.php?1,333305,333932#msg-333932