Re: Dieta???

Autor: tak63, Datum: 08.02.2023 21:49



tak63 napsal(a):

Nemusí se mnou nikdo souhlasit a ani se nebudu zlobit smiling smiley.

Zajdete k výživovému poradci a on vám zaručeně poradí a také prodá různé nápoje, tyčinky, atd, atd. Vrazíte do toho spoustu peněz a je vám blbý to nejíst a přežírat se něčím jiným a tak úspěšně hubnete na požadovanou váhu thumbs down. Když už to máme nakoupené, tak každému tvrdíme, že nám to chutná a nemáme hlad a vůbec nám tato strava nevadí. Nevěřím smiling smiley! Položte si vedle sebe nějakou bio tyčinku s proteinovým koktejlem a vedle svíčkovou s pěti, nebo kachnu s červeným zelím a ... . grinning smiley . No je to jen a jen o žrádle.

Je to mnohem jednodušší a levnější. Nepřežírat se, nejíst večer, nestrkat hlavu do špajzu a lednice. Normálně jím co každý den, ale méně. Nedám 6 knedlíků, ale 4 sad smiley. Když nemohu vydržet a mám hlad, tak slupnu rajče, papriku, nebo ten hnusnej polistirénovej chlebíček co všem také chutná a nikomu nevadí, že si ho dá místo ledovejch kaštanů mls smiley. Ke kafi si dám ten polistirén klidně i politej čokoládou - 1 ks!

Tímto hubnu 0,2 kg za 1 week (týden). A teď počítejte winking smiley !

1 měsíc = 0,8 kg

1 rok = 9,6 kg

10 let = 96 kg ......................... a to se vyplatí a nic vás to nestojí a vůbec nic za to nechci a mám to na sobě i vyzkoušené a při pohledu do zrcadla s tím budu muset zase začnout. Vážím 89 kg, tak to ani 10 let nemohu dodržovat ... winking smiley grinning smiley

No, jsem o 5kg starší a je třeba se vrátit na těch 88-89 kg. Před 14-ti dny jsem se vysoukal na váhu a ejhle ... 94,5kg eye popping smiley. Ano, při pohledu na špičky nohou jsem najednou toho viděl méně než předčasem. Musel jsem se naklánět eye rolling smiley.

Najel jsem na hubnutí o 0,2kg za týden a nyní to mám 92,8kg a pokračuji. spinning smiley sticking its tongue out

Kolegině v práci se pustila do krabičkové diety. Cpe se nějakým lupením s drezinkem a bůh ví čím. Je to za nemalé peníze a po skončení této diety, by asi měla setrvat na podobné stravě, aby se nedostavil jojo efekt. Když vidím čím se krmí, tak si říkám, že není třeba tyto krabičky kupovat, ale není problém si podobná jídla připravit. Je fakt, že když to je za prachy, tak to asi člověk lépe dodržuje nono smiley

Zrovna teď mám hlad, ale do lednise nejdu. Naleju si skleničku (0,3 l) červeného a půjdu chrnět. drinking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 01:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-dieta/read.php?1,333305,1617074#msg-1617074