Re: E-cigarety

Autor: Arturka, Datum: 14.05.2013 10:38

Ty se ptáš jestli je to zdravější? eye rolling smiley Nevím. To nestuduju, a ani si nevšímám těch, kteří trvdí, že je to škodlivé grinning smiley Vždyť jsem kouřila skoro třicet let cigarety o kterých jsem věděla, co je to za svinstvo. Chtěla jsem přestat, ale nějak to nedopadlo stydlin smiley Vždycky jsem si přála mít nějakou atrapu, kterou držím v ruce a nahradí tu cigaretu. E- cigára je to splňuje. Kouřit můžu i doma, což jsem nikdy nedělala! Když jsem na nějaké oslavě, tak se mě nestane, že bych se překouřila. Pro éčko mě vedlo to, že ušetříme s manželem ročně asi 30 000kč, nesmrdí to, přestala jsem vykašlávat ten kuřácký bordel thumbs down

 

Občas slýchám příběh. Vypráví ho člověk, který říká, že se stal jeho kamarádovi grinning smiley O nabíječce, která explodovala. Příběh je stejný, jen vypravěči se mění grinning smiley grinning smiley grinning smiley O opilcích, kteří uhořeli s cigárou v ruce nikdo nemluví, o vypálených lesích taky ne.

E- cigarety nejvíc škodí státu winking smiley . Neodvádí se za ně daň z cigaret ( krabička za 70 kč- výroba stojí asi 20 kč, 50kč se nasype státu) Proto E cigáry tak škodí. A to by byl čert v tom, aby se neagitovalo proti.


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 00:47
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-e-cigarety/read.php?1,971538,972449#msg-972449