Re: ZDRAVÉ HUBNUTÍ PODLE ROMČI

Autor: Filipka, Datum: 10.01.2013 10:30

Děvčata, v Bille jsem objevila výborné hermelín , camembert, 100g za pouhopouhých 16 korun, z jejich domácí " potravinové řady "CLEVER". A mají 24 procent tuku v sušině, to jde, takže jsem si jich pár nakoupila do zásoby. Některé zdravé potraviny jsou zase dražší, tak ráda na některých ušetřím. Trvanlivost mají do 4.2., tak jsem jich vzala víc, do billy se hned tak nedostanu, a děti mají hermelín také rády. A ještě mi chutnají proto, že nemají rozbahněný prostředek, někomu ten tekutý střed v některých hermelínech třeba chutná, ale já mám raději tužší.

 

Chystám si k obědu rizoto z bílo-černé rýže, zeleniny a mám i kousek krůtího řízku, koupila jsem hafo zeleniny, cuketu, papriky, mrkev- té dám hodně, mám dnes dopoledne čas, tak si uvařím na dva dny. A takové rizoto s lehce osmahnutou zeleninou,aby zůstala ještě trochu křupavá, to je mńamka. To chutná i mýmu chlapovi, ale to víte, musím mu ho dělat, když je doma zbytek vepřové pečeně, ta se pak hodí na hafo cibulky, a pak se kra´tounce doosmahne všechno další včetně rýže, a to mu chutná. On má tak rád mastný , a je jako lunt.

 

jo, a dnes si dám na odpolední svačinu velikánskou pochoutku, Romi mě včera inspirovala těmi matesy, tak jsem dnes zakoupila zavináče. na ty mám chu´t jednou za půl roku,ale pak tedy pořádnou. No a dnes mě to zrovna popadlo. Tak se na ně těším úplně hrozně. thumbs down

 

Tak se držte. flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zdrave-hubnuti-podle-romci/read.php?1,892508,896732#msg-896732