Re: ZDRAVÉ HUBNUTÍ PODLE ROMČI

Autor: Romi, Datum: 09.01.2013 13:28

,tak dneska jsem zrovna měla ještě tu rýži - basmati - s vařenou růž.kapustou, do které jsem po ocezení vody dala máslo a trošičku zasmahla....ale másla tak 1 kávovou lžičku - byly to dvě porce.

jinak snídám bílý jogurt, ovoce, nejčastěji, někdy s bebe dobré ráno - 2 ks sušenyk (v balení jsou 4 ks)

pak si ďobnu oříšky, nebo ještě ovoce, rajče, co mám, k obídku bud ten chleba namáznu almette, šunku 90 % masa, nebo 20% tvrdý sýr, nebo pařený sýr, nízkotučný hermelín.....někdy fit vysočinu, občas i kaiserku, podmáslí, papriku....tak různě, nebo si dojdu pro nudle do čínské restaurace, ale to tak 1-2x měsíčně, nebo ten kebab, ale taky asi 1-2 x měsíčně. Nebo si doma uvařím...špagety, rozvařím rajčata, co mám v mrazáku, dám bazalku (rajčata jsou na cibulce s česnekem na oliv.oleji), zapeču s trochou sýra...to miluju, tak to si dělám často...nebo kuskus, rýži se šunkou, zeleninou...nebo kuř.řízky - závitky se špenátem, k tomu trochu rýže nebo gnochi....

doma si většinou dám už jen chlebík, a třeba pomazánku - bud tvarohovou, jako budapeštskou (tvaroh, cibulka sůl, pepř a paprika), nebo rozšlehám almette s tunákem ve vl.štávě - to mi většinou sežerou psi grinning smiley tak na mě toho moc nezbyde. Na to zase papriku, nebo jinou zeleninu. a večer si dám kousek třeba tvrdého sýra, u telky...nebo nastrouhám mrkev....a nebo - a to je špatně, jím ty oříšky..... stydlin smiley ale radši si je nekupuju, tolikrát, abych je nejedla často. Nebo si k večeři uvařim vajíčko..

o víkendu jím u našich, ale přizpůsobím si to.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zdrave-hubnuti-podle-romci/read.php?1,892508,896347#msg-896347