Re: ZDRAVÉ HUBNUTÍ PODLE ROMČI

Autor: Filipka, Datum: 05.01.2013 11:57

Tak to díky za tip, iviku11.

Určitě někdy ráda zkusím, a to co nejdřív. Hned dnes dám do mrazáku jablíčko. smiling smiley A pak dám vědět. flower smiley

 

Jo, a ještě mi Elenka napsala, že světlá pohanka je zdravější. Jen se nesmí vařit zprudka, aby se nerozvařila do té hnusné břečky, ale spíše musí bobtnat 20 minut na mírném ohni. Nasypat do vroucí vody, pak hned zmírnit na minumum , dát pokličku a nechat těch 20 minut. Ráda to zkusím. Třeba mne světlá pohanka příjemně překvapí a budu ji používat jako oblíbenou přílohu místo té tmavé.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 10:39
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zdrave-hubnuti-podle-romci/read.php?1,892508,894303#msg-894303