Re: Cholesterol

Autor: Ram, Datum: 24.01.2010 12:02

Janina44 napsal(a):

 

Rame, zatím jsi tu neuvedl žádný zdroj, odkud čerpáš své informace o vejcích ty

Prosím tě, Rame, už se uklidni eye rolling smiley Bude ti stačit, když napíšu, že máš pravdu a že si všechny necháme udělat test cholesterolu, přestaneme jíst vejce a budeme s tebou ve všem souhlasit? Navíc přestaneme číst všechny tebou opovrhované weby a stáhneme se na kytičky, abychom tě nezatěžovaly svými slepičími nadsázkami. Stačí? spinning smiley sticking its tongue out

P.S. jsi fakt nudnej patron. Já si myslím, že všichni, zřejmě kromě tebe, pochopili, co Zuziberka svými příspěvky chtěla říct.

Jsem docela klidný, váš cholesterol je mi srdečně ukradený, jestli si všechny necháte udělat test na cholesterol je mi docela jedno, co budete nebo nebudete jíst taky a co čtete je také vaše věc. Souhlasit se mnou nemusíte, ale když budete štěbetat hlouposti o věcech o kterých nic nevíte, tak se nemůžete divit, že vás někdo občas jemně upozorní, že skutečnost je jiná než v reklamě a bulváru říkají a píšou.

Hloupé nadsázky, kombinované s neznalostí problému jsou pro diskusi trochu zatěžující.

Ber můj předchozí příspěvek jako odpověď třeba na ten tvůj: Rame, zatím jsi tu neuvedl žádný zdroj, odkud čerpáš své informace o vejcích ty!

PS Jestli jsem nudný nebo zábavný nemá s dietou pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu nic společného, takže je to tu tak trochu navíc. Co si myslíš o tom, co kdo pochopil nebo chtěl říci je tu dle mého názoru také trochu navíc, ale neberu nikomu právo něco si myslet a psát o tom.


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 03:28
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cholesterol/read.php?1,20061,321948#msg-321948