Re: Cholesterol

Autor: Elelka, Datum: 21.01.2010 14:48

No, mně to připadá pořád to samý, akorát čím dál tím víc rozvádíte "svou pravdu". Podle mne není vše jen černé a bílé a točit se stále na jednom (podle mne vámi nepochopeném příspěvku) nemá cenu.

Já stále pochybuji o všem kolem sebe, rozhodně nevěřím 100% ničemu, co si někde, ať už v testech nebo tzv. populárně-vědeckých" článcích přečtu (snad jen kromě mého oblíbence Václava Cílka). Ale také nikomu nevnucuji svůj názor.

A špatně jste pochopil mou větu: "mám teď dlouhou chvíli, tak čtu každou blbost", nereagovala jsem na to, ale protože si po přečtení vašeho posledního odstavce "Já když mám náhodou dost času, tak čtu tam, než abych četl každou blbost, co píší média" připadám jak potrefená husa grinning smiley , tak jí vysvětlím a doufám, že se tím nedotknu zdejšího osazenstva, jistě si nikdo (doufám) nemyslí, že tu píšeme nějaká moudra: Takže jsem tím slovem "blbost" myslela zdejší debaty, nevyjímám tu, do které značně přispívám i já sama. Příjemné denní pokecání o věcech, které nás zajímají, aniž bychom v nich byly (to Y je tam schválně) často v tom problému úplně v obraze. Je naprosto normální, že tu někdo hledá pomoc nebo odpověď, to rozhodně za "blbosti" nepovažuju. Ale v této debatě jsem už získala pocit, že tu buď někdo exhibuje, nebo jsem se octla omylem na Livingu. winking smiley .

Ale koukám, že jsem se ocitla někde, kde jsem ani být nechtěla (to byla ta "dlouhá chvíle"), takže zase mažu zpět do svých kytek. K těm doufám žádné příspěvky mít nebudete. winking smiley

Mmch. doporučuji vlákno: dělená strava podle L.K., tam byste se vyřádil! grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 26.05.2024 19:25
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-cholesterol/read.php?1,20061,320163#msg-320163