Re: Opary, afty - jak na ně?

Autor: Anavi, Datum: 29.11.2009 00:07

Hledala jsem něco o oparech... tenhle text je vysoce odborný :D :D...

Nevíte někdo, co se skrývá pod "veřejným prostranstvím"???? :D

 

****

oral herpes

Jade Simpson se zeptal:


Opar je onemocnění, které je odpovědné léze, vyrážky na kůži. Existuje několik virů a každý kmen způsobuje podobné, ale jiný typ domů.

Existují 2 hlavní typy, které jsou nejčastěji. První linie je herpes herpes simplex 1, která bude mít vliv na částech těla nad pasem. Ohniska se vyskytují hlavně uvnitř a vně úst.

Předání Herpesviróza

Ostatní dominantní člen z rodiny herpes je herpes simplex virus 2, který se nazývá HSV 2. To Herpesviróza členem rodiny a má vliv na veřejné prostory a hýždě a dolní části zad. Budeme mluvit o typu viru způsobující propuknutí Podrobněji o něco dále.

Herpes simplex 1 je mírná forma herpetické viry. Domovy jsou opary, puchýře a prasat, který je umístěn uvnitř nebo mimo ústa. Tato nemoc je (předávají a nevyléčitelné. Cesta k přenosu této nákazy je prostřednictvím kontaktu s lézí. Tento virus může rovněž vést ke ******* herpes, ale je obecně kolem úst.

To je známé jako orální herpes. Tyto léze vypuknout kdy imunitní systém je oslabený nebo zdůraznil. Proto název horečka puchýře nebo opary, viz těchto úrazů dochází tehdy, když je zima.

Herpes simplex 2 se nejčastěji hovoří o herpes. HSV 2 prochází sexuální aktivitu. Blistrů, které se vyskytují na této kmene jsou podobné opary, virus HSV 2 jako pravidlo způsobuje největší obavy. Je šíření pohlavně. Přestože puchýřky herpes simplex 2 vypadat stejně jako opary, nejsou obvykle objeví ve veřejné oblasti.

Genitální herpes (cibule) u mužů se objeví na ***** hřídele, na řitní otvor, hýždí, a to i vnitřní stehna a dolní části zad. Ženy uvidí puchýře se objevují v průběhu veřejného prostoru, včetně **** a hýždí. Někdy epidemie je sladká jako pochodeň baterku nebo se používají v průběhu zkoušky.

Takže co je Herpesviróza proleľenin vypadat? Někdy, herpes je možné vidět pouze jako zarudnutí postižené oblasti. Ty taky horečnaté května náklady a dokonce i někteří chřipce, bolesti a bolesti. A odmítnutí z ***** ****** nebo také častý případ.

První ohnisko herpes je vždy to nejhorší! Očekávat, že trpí oteklé lymfatické uzliny a chřipka systémy mimo erupce. Domovy se nutně méně závažné krátké-období, a nikoli jako akutní a mohla vyrábět asi 5 krát ročně. To bude záviset na stavu svého imunitního systému a kolik stresu ve vašem životě.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 01:24
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-opary-afty-jak-na-ne/read.php?1,7220,300337#msg-300337