Re: Opary, afty - jak na ně?

Autor: Jolana, Datum: 05.02.2009 11:46

Zdravím všechny, náhodou jsem narazila na vaše téma opary. Já sama nemám zkušenosti s tímto onemocněním, ale narazila jsem na zajímavou léčbu a prý je to navždy. Přeposílam stránky a text na toto téma. Jedná se o přírodní medicínu a já sama jí na sobě testuji na různé choroby smiling smiley .

http://www.joalis.cz/homepage.html

Opary - Ženě ve věku 40 let se čas od času udělá na rtu nebo v koutku úst opar. Sama ví, že spouštěcím mechanismem bývá stres. Naposledy jí opary vyrazily, když prožila velký stres v práci.
Příčinou oparu je virus Herpes simplex. V tomto se shodujeme s klasickou medicínou. Jak se tam ale dostal? Žena v sobě nosí ložisko s tímto virem. Je obvykle mikroskopické velikosti do 1 mm3. Při výsevu oparu na rtu se ložisko nachází vždy v okruhu orgánů sleziny (žaludku), v hlenu. Spící ložiska v okruhu sleziny přežívají po značnou část života člověka a přispívají pak i k jeho zániku. Aby se pacientka zbavila oparů, je nutné jí detoxikovat okruh orgánů sleziny a zbavit ji infekčních virových ložisek. Při užívání detoxikačního přípravku (Joalis VelienHelp) a protržení obalu infekčního ložiska /též pomocí preparátu/ se často opar na rtu naposledy objeví jako detoxikační projev. V budoucnu již se nevyskytuje.


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 03:58
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-opary-afty-jak-na-ne/read.php?1,7220,179877#msg-179877