Re: Bylinky a babské rady

Autor: SPIKE, Datum: 28.01.2015 16:39

Extra silné přírodní antibiotikum

 

Složení:

700 ml jablečného octa (vždy používejte v bio kvalitě) ¼ šálku jemně nasekaného česneku ¼ šálku jemně nasekané cibule 2 čerstvé chilli papričky - nejpálivější, které najdete ¼ šálku strouhaného zázvoru 2 polévkové lžíce strouhaného křenu 2 polévkové lžíce práškové kurkumy nebo 2 kusy kořene kurkumy

Bude lepší, pokud budete mít během přípravy ochranné rukavice (zvlášť při manipulaci s pálivými paprikami), protože může být následně nepříjemné cítit brnění v rukách! Buďte opatrní, jeho vůně je velmi silná a může proto okamžitě stimulovat dutiny.

Příprava:

Smíchejte všechny ingredience v misce, s výjimkou octa. Přendejte směs do zavařovací sklenice. Nalijte dovnitř jablečný ocet a doplňte sklenice až po vrchol. Nejlepší je, když 2/3 sklenice jsou naplněny suchými přísadami a zbytek je vyplněn octem. Dobře sklenice uzavřete a protřepejte. Sklenici skladujte na chladném a suchém místě po dobu 2 týdnů. Několikrát denně protřepejte. Po 14 dnech zmáčkněte dobře a přeceďte kapalinu přes plastové sítko. Pro lepší výsledek můžete na něj položit ještě gázu. Důkladně zmáčněte, abyste získali skutečně suchou směs, resp. co nejvíce tekuté šťávy. Vymačkanou šťávu můžete využít i při vaření. Nyní je unikátní tonikum připraveno k použití. Nemusíte tonikum skladovat v lednici. I tak vám vydrží dlouho.
Tento prostředek může vyléčit mnoho chronických příznaků a nemocí. Podporuje krevní oběh a čistí krev. Tento recept pomohl během staletí milionům lidí v boji proti nejvražednější chorobám. Tajemství je v silné kombinaci vysoce kvalitních přírodních a čerstvých surovin! Tonikum se ukazuje jako účinné při léčbě různých onemocnění, úspěšně posiluje imunitní systém, působí jako antivirový, antibakteriální, antimykotický a antiparazitární prostředek. Pomáhá při mnoha závažných infekcích.

Extra tip: Tonikum můžete také použít při vaření - smíchejte ho s trochou olivového oleje a použijte jako zálivku nebo přidejte k dušenému masu.

Upozornění: Aby nedocházelo k nejasnostem - jako léčivo se používá tonikum = tekutá část. Suchý "odpad" však můžete bez obav spotřebovat také.

 

Dávkování:

Pozor: chuť je velmi silná a pálivá!
Extra tip: Snězte plátek pomeranče, citronu nebo limetky poté, co si vezmete tonikum na zmírnění pocitu pálení.
Vykloktejte a spolkněte.
Nepoužívejte ředěné vodou, protože to snižuje účinek tonika.
Užívejte jednu polévkovou lžíci denně k posílení imunitního systému a k boji proti nachlazení.
Zvyšujte každý den množství tonika, dokud nedosáhnete dávky jedné malé skleničky denně (zhruba velikosti likérové skleničky)
Máte-li bojovat proti závažnější nemoci či infekci, užívejte jednu polévkovou lžíci tonika 5-6 krát denně.
Tonikum je bezpečné pro těhotné ženy a děti (použijte malé dávky!), protože všechny složky jsou přírodní a neobsahují žádné toxiny.




 

Galerie:
this-is-the-most-powerful-natural-antibiotic-ever-kills-any-infections-in-the-body11.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 23:45
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-bylinky-a-babske-rady/read.php?1,4686,1251969#msg-1251969