Re: Depilace-epilace

Autor: luci, Datum: 22.09.2009 22:15

Vzhledem k tomu, že s věkem chlupatím víc a víc, odhodlala jsem se během dnů Marianne do sebe vrazit pár tisícovek a objednala jsem se na epilaci laserem. Zatím na obličej, protože tam mi to ale FAKT VADÍ a taky si to můžu dovolit finančně. Budu referovat. Ale všichni tvrdí, že jako bruneta budu spokojená.

Jinak moje mám zkušenosti s voskem, pinzetou, depilátorem i holením (všude po těle) a nejefektivnější mi přijde ten vosk. Hlavně na nohy. Sice to něco stojí (pokud nezmermomocním manžela s pikslou horkého vosku doma), ale je to rychlé, účinné a vydrží to. Kdybych si nohy oholila žiletkou, už bych druhý den neoblékla silonky, jak to drhne. A epilátor? Po hodině škubání jsem celá zdřevěnělá, bolí mě záda a nohy mám v jednom ohni.

Teď mi ale dermatoložka předepsala mazání, které se jmenuje Eryfluid a je to vpodstatně antibiotikové mléko, kterým si mám po holení namazat třísla nebo podpaží a prý se mi neudělají žádné pupínky. Ještě jsem to nevyzkoušela, ale jestli to funguje tak je to super. Protože pokud si oholím třísla, tak ten večer je to OK, ale další týden se nemůžu ukázat bez kalhot, jak se osypu.

Ach ty chlupy!!! K čertu s nimi!angry smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 16:47
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-depilace-epilace/read.php?1,1204,272564#msg-272564