Re: Bělehradský řízek a jiné variace

Autor: mihule, Datum: 24.06.2008 22:14

Ale vážně, neznáte jogurtové řízky? Fakt doporučuju, je to skvělé! Normálně - vezmeš kuřecí řízky, nemusí se ani klepat, osolíš opepříš. Vezmeš si něco (já to nakládám do větší skleněné mísy) do toho vyklopíš jeden velký bílý jogurt, dáš 2 vajíčka, rozmačkaný česnek (dávám fest, několik stroužků), opepříš podle toho jak to máte rádi a do toho naložíš ty řízky a necháš uležet, min. do druhého dne. Mám je naložené už od pátku a pořád v poho, takže několik dní no problem winking smiley Pak si nachystáš strouhanku a řízky vytahuješ, obaluješ tak jak jsou, i s tou trochou jogurtu co na nich zbude jak je vytáhneš a smažíš jako normální řízky. K tomu brkaši a jsou fakt božíííí mls smiley mls smiley mls smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 09:28
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-belehradsky-rizek-a-jine-variace/read.php?1,2947,91747#msg-91747