Mono, zrovna jsem je dělala v pátek k obědu s italskou rajskou polévkou. Jsem zvyklá ještě z mládí. Doma jsme je většinou dělávali s bílou zelňačkou ale miluju je i bez ničeho - hlavně když nejsou moc silné a jsou hezky usmažené do křupava. Zapiju je čímkoli a jsem spokojená.
Na to hnědnutí používám pouze mléko - postrouhám brambory, vymačkám vodu co to jde a na ředění pak přidám trochu mléka.
A pro Anavi - myslím, že když dám vejce navíc, o trochu méně mouky a ne moc silné usmažíš na dobře rozpáleném tuku , budou přesně křupavé.
Super jsou i ty plněné masovou směsí " co dům dal a fantazie kuchaře dokáže vytvořit " . Ale to už považuji za moc pracné . Když se dají do těsta kousky uzeniny nebo uzeného masa, úplně stačí.
Prostě a jednoduše: bramboráků není nikdy dost. Přeji vynalézavost a dobrou chuť.