Re: Vaření v papiňáku

Autor: Dasa, Datum: 06.12.2007 15:26

Zuzko, nic se toho neboj. Když před otevřením odstraníš ze zdroje tepla a necháš páru úplně vy syčet tak se nemůže nic stát. Důležité je podle mne dohlídnout na první zasyčení a hned stáhnout plotýnku na minimum , ono to pak udržute ten tlak a to je všechno. Netuším jak jsou dneska řešeny uzávěry ale já mám starý (maďarský) kde se poklička zasune pod okraj

hrnce a tlak ji zespoda drží - takže dokud je uvnitř nějaký tlak tak víko nejde odklopit.

Přeju příjemné vaření a když bude potřeba rada, taky se ráda přidám do přímého přenosuwinking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 14:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vareni-v-papinaku/read.php?1,36675,37023#msg-37023