Re: Recepty z divočiny

Autor: Libi, Datum: 05.12.2007 19:09

tchyně hodila hřbet srnčího jen tak upéct do trouby a nic moc, bylo to tvrdé, ale snědli jsme to, ale zbytek co je v mrazáku, ať nějak radši zpracuju já winking smiley

 

minulý víkend jsem vyzkoušela srnčí naložit opět přes noc do marinády - tentokrát - červené víno, tymián, sůl, pepř, vajíčka, cibule, druhý den jsem to dala ještě s trochou rýže dusit, když už bylo víno víceméně vyvařené, tak jsem to zahustila smetanou a naservírovala jim s rýží a zblajzli to všechno

už se nám zásoba srnčího v mrazáku ztenčuje, ale kvůli tomu bourat znovu nebudu grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 08:10
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-recepty-z-divociny/read.php?1,30074,36781#msg-36781