Re: Vaření v papiňáku

Autor: Libi, Datum: 05.12.2007 18:28

máma v něm vaří neustále a pravidelně, já fakt jen výjimečně (rajskou s hovězím, houbový guláš s masem a moc dalšího toho už není), ale bojím se festovně - jednou jsem ho blbě otevřela, guláš ohodil zeď, ale popálil i mě (naštěstí to domácí ošetření zajistilo), ale něvím jestlimám blbej nebo to v něm neumím, ale i když ho nemám plný omáčky, tak mi při upouštění páry lítá omáčka ven, nechávala jsem to chvíli odstát, ale i tak, tak si na to od té doby volám přítele - no nemusím to chytit jenom já ne grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 12:19
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vareni-v-papinaku/read.php?1,36675,36767#msg-36767