Také v něm vařím....od začátku..Měla jsem dvě velikosti Kukty,tam bylo to víko dovnitř. (Když měl kdysi kluk žloutenku,tak jsem koupila ještě úplně malinkej..ten mám dodnes.) Teď mám několik let Tescomu duo - jedno víko,dva hrnce...Za těch téměř třicet mi žádný mi nikdy nebouch ani nic podobného...Vařím v něm skoro všechno, omáčky rovnou zahustím...Teda...maso a koření orestuju, pak přihohím mouku, důkladně orestuju, zaleju a než zavřu,tak provařím...Teda zkraje jsem to zahušťovala až pak...Kamarádka kuchařka říkala,že dává mouku hned. No tak jsem to zkusila a vidím to jak dnes...začalo mi všechno lítat z hrnce A to jsem tam měla ptáčky...fakt hrůza...sem to pak musela pomalu vařit v hrnci... Jsem si tenkrát pěkně nadávala....Jenže jsem se tenkrát nezeptala a nějak jsem to neorestovala či co...Když jsem jí to líčila,tak nevěřícně kroutila hlavou, že jí se to teda nestalo a příště mi to přišla předvést...Měla pravdu od té doby mi už také nic z hrnce nelítalo... Už to mám za ty léta v oku, jak co dlouho...vypínám dřív a ono se to ještě dotáhne než klesne tlak...Ze začátku jsem neměla jistotu,tak jsem kolikrát otevřela raději dříve a pak dala ještě na pár minut dovařit...Taky se mi stalo,že jsem maso převařila a ono se sypalo... Jo a brambory ve slupce ty jsou tam za chvilinku ..