Re: Vaření v papiňáku

Autor: Anavi, Datum: 05.12.2007 11:21

Traged, já měla z papiňáku vždycky hrůzu, připadal mi jak časovaná bomba :). Jenže když teď posoudím vaření v papiňáku a bez něj, nechápu, jak jsem vůbec mohla dřív vařit třeba maso :), prostě bez papiňáku v současnosti ani ránu. Já mám teď nějakou blbou gumu ve víku, takže když to správně nedotáhnu, tak mi někdy ta pára vylítne bokem, což se teda leknu, ale jinak si myslím,ž e je to vcelku bezpečná záležitost :).

Kamarádce teda nějakým nedopatřením vylít - ale musela to mít určitě špatně dovřený - a ohodilo to strop a částečně i ji, takže měla popáleniny a od tý doby nechce tlakáč ani vidět. Ale to jsou spíš vyjímky.

 

Jen to chce tlakáč, u kterého je víko, které se zavírá svrchu, nebo jak to napsat. Mamka má typ, do kterého se dává víko dovnitř, takže když má hrnec plný třeba nějaké omáčky, chtě nechtě v tom někdy to víko vymáchá eye rolling smiley a to je naprd thumbs up .

Mám tlakáč od Tescomy a fakt paráda.


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 05:39
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-vareni-v-papinaku/read.php?1,36675,36677#msg-36677