Kuřecí stehna od Kerie z Livingu

Autor: jaja99, Datum: 06.12.2006 16:51

Skvělý recept dělala jsem to z kuřecích prsíčk chlapi mlaskali nestihla jsem vyfotit Citovat: Kuracie stehna- najlepsie horne, alebo prsia sa obalia ako rizky v trojobale, len namiesto struhanky sa pouzije nastruhany tvrdy syr.Pekac sa vystelie papierom na pecenie, na to sa vedla seba poukladaju obalene porcie - takto dopredu pripraveny pekac sa pripadne moze zakryt a odlozit docasne do chladnicky..... Potom sa len na kazdu porciu da lyzica kyslej smotany a strci do predohriatej rury a zvolna pecie do zlatova ( cca 30-40min pri 200-220C..ale kazda rura pecie inak!!) Vyhodou je, ze mas pripravene porcie pre vsetkych hosti naraz a nemusi sa nic zohrievat ... Moze sa to podavat teple napr.so zemiakmi, ale aj s pecivom... da sa to konzumovat aj studene..Tento recept u mojich navstev mal vzdy velky uspech..


Vytisknuto z www.week.cz dne 04.05.2024 18:21
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/kureci-stehna-od-kerie-z-livingu/read.php?1,3164